Korisnik:
Šifra:
 
Korpa

Korpa | 0 RSD

Upper line
Kategorije Dečije sobice Pogledajte kataloge Prva kupovina
Savetovaliste

Komentari naših kupaca

Moram da pohvalim sve Chiccove proizvode jer su zaista savršeni! Kupili smo za našu bebu kolica Trio for me koja sadrže apsolutno sve što je potrebno bebi od rodenja, korpu u kojoj se beba može voziti od rodenja, zatim fotelju za auto i kasnije se pretvaraju u klasicna kolica za šetnju koja imaju jako puno dodataka. Poseduju muf za noge, veliku torbu sa presvlacionicom u kojoj možete držati sve neophodne stvari za bebu, zatim imaju i navlaku za kišu, a da ne govorim o transformacijama kolica, koja mogu imati 5 položaja, od sedeceg do ležeceg. Jako su lagana i pravo je uživanje ne samo za bebu, vec i za roditelje. Sve moje drugarice koje su probale naša kolica su bile fascinirane njihovom lakocom upravljanja jer na prvi pogled deluju masivnije. Za razliku od drugih firmi, ovo su najlaganija kolica a i najbolje opremljena. Prezadovoljna sam i tockovima koji se rotiraju, tako da ih sa lakocom možete usmeriti u bilo kom pravcu. Cena jeste velika, ali ko god je u situaciji da ih sebi priušti, neka to i ucini jer cete zaista biti prezadovoljni i na kraju ce Vam se isplatiti posebno ako planirate drugo dete. Moram da napomenem da kolica možete uzeti i bez korpe i fotelje za auto i tada je cena znatno niža. Moja topla preporuka!

Kada je rec o opremi za bebe, opet biram Chiccove stvari jer su zaista najkvalitetnije i najisplativije za dugorocni period. Njihov dubak je potpuno bezbedan, ne postoji mogucnost prevrtanja kao kod drugih firmi, tockovi su sigurni i nece otpasti prilikom upotrebe dupka, dete je zaštiacno i na svakom modelu postoje razlicite igracke koje mogu zabaviti Vaše dete. Npr ima modela na kojima je klavir, tako da dete tokom vožnje može i svirati i zabavljati se uz razne interesantne melodije, zatim volan koji ima sirenu, menjac... Sve te igracke na kraju možete i skinuti sa dupka, tako da ih dete poseduje cak i kada preraste dubak. Moram da pohvalim i Chiccovu ljuljašku koju smo kupili našoj bebi još po rodenju i koja nam je tako olakšala prve mesece, da nemam reci koliko je isplativa. Beba se može u njoj vezati, tako da nema govora o ispadanju, postoje razne svetlece lapmice i mede koje dete može vuci i na taj nacin raditi na koordinaciji pokreta, a tu je naravno bitno pomenuti da se razvija i culo vida jer dete prati te mede koji se pokrecu. Od lepog je i udobnog materijala, tako da bebi zaista prija boravak u njoj. Ima više položaja u zavisnosti od toga kako želite da beba bude smeštena. Ljuljaškica je za svaku pohvalu i ima cak i lepo mekano cebence kojim možete pokriti bebine nožice. Cena je preko 8000 din ali verujte da je fenomenalna stvar jer ne morate bebu navikavati na ruke.

Igracke su sastavni deo odrastanja svakog deteta pa ih zato treba promišljeno kupovati i ne gledati na cenu, ne rukovoditi se time da je isplativije kupiti 5 igracaka umesto jedne za odredeni novac, jer je ipak najpresudniji kvalitet. Kupovinom jedne igracke koja je kvalitetna i edukativna ste prakticno zadovoljili potrebe Vašeg deteta, a kupovinom raznih jeftinih i ne bezbednih igracaka ste ugrozili zdravlje i bezbednost svog deteta. Imajte na umu da deca sve igracke stavljaju u usta pa ukoliko je igracka ne adekvatnog kvaliteta, dovodite zdravlje svog mališana u pitanje jer se nikada ne zna kada ae otpasti neki deo koji je sitan i koji dete može progutati, ili se oljuštiti boja koja je otrovna i jos mnogo dr stvari. Vodite racuna o tome i sta piše na kutiji, tj. za koji je uzrast predvidena ta igracka. Po meni su najkvalitetnije igracke firme Chicco, ali interesantne su i Tomy kao i Fisher price. Ja sam svojoj bebi kupovala iskljucivo Chiccove zveeke i igracke jer ne sadrže stetne materije, nisu od nekog pliša i materijala koji otpada i kruni se, plastika im je kvalitetna, sigurne su i potpuno prilagodene odredenom uzrastu. Preporucila bih Chiccov edukativni sto koji sadrži mnoštvo detalja i dete uci dva jezika pritiskom na dugmice i razne brojeve. Može nauciti abecedu kroz pesmice, brojeve na engleskom i francuskom, razliku izmedu velikog i malog, ma mnoštvo sadržaja. Sva deca od moje cerkice se slatko izigraju na njemu. Isplativ je sigurno! Preporucila bih i igracku firme Tomy a to su patkice koje dete vuce na kanapicu i one sve vreme ispuštaju karakteristican zvuk koji zabavlja dete i na taj nacin više hoda.

Citateljka casopisa "Babyshop"

 

Bottom line