Korisnik:
Šifra:
 
Korpa

Korpa | 0 RSD

Upper line

Encimenci > Garancije i reklamacije

Garancija kvaliteta

Enci Menci garantuje kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slucaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Enci Menci. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa racunom. Garancija ne važi u slucaju oštecenja nastalog kao posledica neodgovarajuce  upotrebe.

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira vizuelno proverite svaki paket. Ukoliko na njemu ima vidnih oštecenja u obliku pocepanih delova ili nagnjecenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili:

  • Da ste dobili proizvod koji niste porucili a nalazi se na racunu
  • Da ste dobili proizvod koji niste porucili a ne nalazi se na racunu
  • Da niste dobili proizvod koji ste porucili a nalazi se na racunu
  • Da ste dobili proizvod kome je istekao rok trajanja
  • Da ste dobli proizvod koji je oštecen
  • Da ste dobili proizvod koji ne radi
  • Da ste dobili prizvod koji podleže garanciji bez garantnog lista

u obavezi ste da nas obavestite o neispravnosti pošiljke 24h od prijema  putem mail-a.                                        
U takvim slucajevima cemo rešiti problem u vašu korist u najkracem mogucem roku.
Oštecena roba                                                                                                                                                                                                Kad je roba oštecena obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Enci Menci on-line shop. Potrebno je da proizvod vratite u orginalnom pakovanju sa racunom. Ukoliko je defekt nastao kao posledica neodgovarajuce upotrebe nismo u mogucnosti da prihvatimo reklamaciju..

Roba sa garantnim listom
Ukoliko nakon odredenog vremena korišcenja proizvod prestane sa radom u garantnom roku molimo Vas da kontaktirate servis cije kontakte možete naci na garantom listu. Molimo Vas da racun i garanciju obavezno cuvate dok traje garantni period jer bez njih necete moci da ostvarite uslove iz garancije. Garancija ne važi u slucaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuce upotrebe.
 

Ukoliko želite da uputite žalbu na neki proizvod, a nije nijedna od vec navedenih, molimo Vas da nas putem mail-a obavestite o tome. Enci Menci on-line shop ce Vam u najkracem roku, a u okviru zakonske procedure, popraviti pokvareni uredaj, zameniti ga novim ili izvršiti povracaj novca.

Bottom line