Korisnik:
Šifra:
 
Korpa

Korpa | 0 RSD

Upper line

Encimenci > O nama

Dobro došli u Enci Menci.

Mi smo multi-brend lanac prodavnica namenjen trudnicama i deci od rodenja do 8 godina starosti, gde cete pronaci kompletnu opremu za trudnice, prve dane sa bebom i predškolsku decu, ukljucujuci igracke, odecu i obucu. Mi vam pružamo najkvalitetnije proizvode kroz kombinaciju svetski poznatih proizvodaca. Naš moto je kvalitet i briga o porodici.

Enci Menci lanac prodavnica je zastupljen u šest gradova Srbije, kao i u regionu kroz naše maloprodajne objekte u Crnoj Gori i Makedoniji. Mi smo kompanija sa tradicijom brige o deci dužoj od 15 godina i zahvaljujuci našem dugogodišnjem iskustvu i znanju na polju roditeljstva, mi znamo da moramo neprekidno da se razvijamo i pratimo savremene tokove. Svet se neprestano menja, pa se i mi razvijamo, edukujemo i nova saznanja delimo sa vama. Mi nudimo proizvode koji su rezultat savremenih naucnih istraživanja na polju roditeljstva i brige o detetu, jer to je ono što naša deca zaslužuju - samo najbolje.

Mi pažljivo biramo brendove koje uvozimo. Navikli smo vas na svetski poznate robne marke, kao što su: Chicco, Peg Perego, Inglesina, Maxi-Cosi, Maclaren, Tolo, VTech, Tommee Tippee i mnoge druge. Naša usluga i odnos prema kupcu su srazmerni kvalitetu proizvoda. Trudimo se da budete zadovoljni. To je naš cilj. Srecni smo što smo ušli u vaše domove i postali deo vaše porodice. I dalje osluškujemo vaše potrebe i potrebe vašeg deteta, jer nam je važno to što imate da nam kažete.

Encimenci >Društvena odgovornost 

Kroz saradnju sa patronažnom službom Halobeba, cije patronažne sestre imaju povremena dežurstva u našim prodavnicama i razgovaraju i savetuju roditelje, trudimo se da budemo tu za vas i da vam dajemo odgovore kompetentnih lica na pitanja o zdravlju i nezi deteta.

U skladu sa našim poslovnim duhom, organizujemo razne akcije putem kojih darujemo decu i njihove mame, a povremenim direktnim sponzorstvima trudimo se da pomognemo porodicama kojima je pomoc  neophodna. Deo naše misije su i donatorske akcije koje smo sprovodili proteklih godina za naša porodilišta. Srecni smo što smo stavili osmeh na lica mnogih roditelja i pružili srecnije detinjstvo njihovoj deci. Nadamo se da cemo inspirisati još nekoga ko je u mogucnosti da pomogne, jer deca su naša buducnost, a mi ulažemo u našu buducnost i njenu najzdraviju osnovu, a to je srecna porodica.


Enci Menci

Deo vaše porodice

 

Encimenci >Brendovi

Baby Italia
Avent
Bugaboo
Chicco
Bambino
Inglesina
Maclaren
Maxi-Cosi
Mibb
Quinny
Pali
Tommee Tippee
VTech
Evro Giunti
Taf Toys

Bottom line